Ange återställning av fönster och flikar vid inloggning

Du kan ange om du vill återställa de fönster och flikar du hade öppna när du senast loggade ut ur XProtect Smart Client. Med allt återställt vid inloggning arrangeras arbetsytan enligt dina preferenser.

  1. Välj knappen Inställningar och mer i det globala verktygsfältet.

  2. Välj Inställningar.

  3. På fliken Program, öppna rullgardinsmenyn för inställningen Återställ fönster och flikar.

  4. Välj det alternativ som passar dig bäst: