Slet bogmærker
Du kan slette bogmærker, der er oprettet af dig selv eller af andre. Hvis du sletter et bogmærke, bliver det fjernet fra databasen, og du vil ikke længere kunne finde det.
Du skal have brugertilladelser til at slette bogmærker. Denne brugertilladelse bliver styret af din systemadministrator.
Trin:
- På fanen Søg finder du de bogmærker, du ønsker at slette.
- I søgeresultaterne skal du pege på hvert af disse bogmærker og markere det blå afkrydsningsfelt
, der bliver vist. -
På den blå handlingslinje skal du klikke på
og vælge Slet bogmærke. Et vindue åbnes.
-
Klik på Ja for at slette bogmærkerne.
Der kan være begrænsninger i systemet, som forhindrer dig i at slette bestemte bogmærker. Det vil du i så fald få besked om.