Overvågningslister for ansigter
For at kunne søge efter en person i realtid skal du bruge en overvågningsliste.
Tilføj en ansigts-overvågningsliste:
Åbn menuen Tilpasninger øverst til højre på skærmen.
Klik på indstillingen Ansigtsovervågningslister.
Fra midten eller øverste højre hjørne af skærmen skal du klikke på Opret overvågningsliste.

Giv overvågningslisten ved at klikke på posten Ny overvågningsliste og klikke på Omdøb.

Når du er færdig med at skrive det nye navn, skal du klikke på markeringen til højre for navnet.
Upload billederne.
Hvis du har flere billeder af den samme person, skal du vælge billederne af den person og klikke på Kombiner.

Du kan tilføje yderligere identiteter ved at klikke på Opret identitet og derefter vælge, om du vil uploade filer fra den samme person (Samme identitet) eller fra forskellige personer (Flere identiteter).

Bemærk, at hvis du uploader et en-stjernet billede, så vil billederne blive vist i sektionen Ubrugelige billeder.
Du kan også uploade flere ansigter fra en mappe. For yderligere oplysninger, se Upload Af Flere Ansigter Fra En Overvåget Mappe.
Klik på Næste, omdøb billederne, hvis du vil, og klik derefter på Gem.
Tip
Det anbefalede maksimale antal objekter for en overvågningsliste er 200.000.
Du kan uploade op til 500 billeder ad gangen, mens hver ansigtsfil er begrænset til 20 MB. Din administrator kan ændre disse grænser. Hvis du har mere end 500 billeder, kan du dele dem op i grupper på op til 500 eller uploade billederne med funktionen for overvågede mapper (se: Upload Af Flere Ansigter Fra En Overvåget Mappe). Når du bruger en Chrome-version under 72.0.3626.81, er grænsen 125 billeder per upload.
Når du peger på en overvågningsliste, kan du omdøbe, dele eller slette overvågningslisten.

Når du peger på en identitet, kan du omdøbe, tilføje yderligere billeder eller slette identiteten.

Bemærk
Upload af identiteter kan deaktiveres af administratoren.
Ansigter, der er føjet til en overvågningsliste, forbliver i sagsfilteret, selv når brugeren afslutter sagen.
Når en identitet er føjet til en overvågningsliste, slettes den ikke, når sagen er slettet (af brugeren eller ved vedligeholdelse).
Når du føjer en identitet til flere overvågningslister, duplikeres identiteten til de valgte overvågningslister, og den vil ikke længere være den samme identitet, men duplikater af den oprindelige identitet.
Advarsel
Når du har slettet eller annulleret en identitetsovervågningsliste, kan du ikke oprette en ny identitetsovervågningsliste. For at løse dette problem skal du opdatere BriefCam.