Veri Koruma
Veri Koruma bölümü, yönetici tarafından Veri Yöneticisi grubuna eklenen kullanıcılar için etkinleştirilir. Bu bölüm, veri yöneticilerinin sistemlerinizde depolanan kişiler hakkındaki verileri görüntülemesine, dışa aktarmasına ve silmesine izin verir.

Ayrıca, veri yöneticileri vakalardaki verileri dışa aktarabilir ve silebilir. Veri yöneticisi bir durumda nesneleri seçtiğinde, dışa aktarma ve silme için mor renkle çevrili iki ek simge daha vardır.

Veri Koruma bölümünde, kişinin veya aracın bulunduğu kameraları veya dosyaları bulun. Görüntülemek, dışa aktarmak veya silmek istediğiniz öğeyi veya öğeleri seçin.
Zaman aralığını seçin filtresini kullanarak sonuçları daraltabileceğinizi unutmayın.
Aramanızı yalnızca kişilere daraltmak için, üç satırlı menüye tıklayın
ve Yalnızca kişileri göster seçeneğini seçin.

Bir veri yöneticisi karşıdan yükle simgesine (
) tıklayarak öğeleri indirebilir ve rapor olarak gönderebilir.

BriefCam yakın çekim kliplerini (mp4 dosyası), küçük resimleri (jpg dosyası) ve bireyin kişisel bilgilerinin meta verilerini (bireyin sınıflandırması, örneğin cinsiyeti gibi, 'BriefCamnin algoritması tarafından belirlenir) içeren bir metin dosyası oluşturur.

Verileri silmek için, silinecek öğeleri işaretleyin ve sil simgesine tıklayın.

İşte silinen öğelerin bir listesi:
Nesne meta verileri (saatler, sınıflandırma, renk, hız, boyut vb.)
Nesne dahili ikili yapıtları (yol, sınırlayıcı kutular, maskeler, vb.)
Nesne görsel yapıtları - küçük resimler ve film klipleri
Yer imi verileri (bu nesneyi temel alan yer imleri varsa) - meta veriler ve küçük resimler
Orijinal video - VYY'den yüklenen dosya veya çekim - seçilen nesneyi kapsamak için gereken minimum miktar (gerçek dosyaların tanecikliliğine bağlıdır). Ancak, diğer nesnelerin orijinal videosunun da silinmesi ve bazı durumlarda tüm orijinal videonun bile silinmesi oldukça mümkündür. Bu durumda, video artık diğer kişilerin diğer araştırma amaçları için kullanılamayacaktır.
Nesnelerin veri tabanından hemen kaldırıldığını ve nesne bir saat kullanılmadığında bellek önbelleğinden kaldırılacağını unutmayın. Önbelleğin hemen kaldırılması gerekiyorsa, sistem yöneticinizle iletişime geçin.Önbelleğin hemen kaldırılması gerekiyorsa, SharePassivationInMinutes ortam ayarı kullanılarak değiştirilebilir.