Udostępnianie List Obserwacji
Kliknij ikonę udostępniania, aby udostępnić listę obserwowanych. Ikona udostępniania jest dostępna tylko dla list nadzoru należących do użytkownika.

Po kliknięciu przycisku Udostępnij można wybrać grupy i/lub użytkowników, którym ma zostać udostępniona lista obserwowanych. Można zaznaczyć pole wyboru Zezwól użytkownikowi na modyfikowanie zawartości listy obserwowanej, aby nadać wybranym użytkownikom i grupom uprawnienia do modyfikowania listy obserwowanej.

Po kliknięciu przycisku Udostępnij obok listy obserwowanych pojawi się ikona. Najedź kursorem myszy na ikonę i zobacz, kto udostępnił listę obserwowanych.

Nie można udostępniać zewnętrznych list kontroli. Uprawnienia widoku zewnętrznych list kontroli mogą być przypisywane przez administratora użytkownikom i grupom.
Na karcie REVIEW można kliknąć filtr Rozpoznawanie twarzy i wybrać listy ostrzegawcze zdefiniowane w ustawieniach.
Uwaga
Można przesłać jednocześnie do 500 obrazów, a każdy plik twarzy jest ograniczony do 20 MB. Administrator może zmienić te limity. Jeśli masz ponad 500 obrazów, podziel je na partie do 500 lub prześlij obrazy za pomocą funkcji folderu monitorowanego. W przypadku korzystania z wersji Chrome poniżej 72.0.3626.81 limit wynosi 125 obrazów na przesłanie.