Sagssamarbejde
Når du er ejer af en sag, kan du klikke på ikonet Sagssamarbejde nede til højre for sagen for at dele din sag med andre brugere eller grupper.

Vælg de brugere eller grupper, du ønsker at dele sagen med.
Hvis du vil give brugeren tilladelse til at ændre sagen, skal du markere afkrydsningsfeltet Tillad brugere at ændre sagsindhold. Hvis du ønsker, at de kun skal have skrivebeskyttet adgang, skal du lade afkrydsningsfeltet være umarkeret. Du kan kun angive læse- eller skrivetilladelser for alle de delte brugere og grupper tilsammen.
En person med skrivebeskyttet adgang kan se sager. De eneste ændringer, de kan foretage, er at tilføje, redigere og slette bogmærker, herunder bogmærker til visuelle lag.

Når du klikker på ANVEND, vil ikonet blive ændret.

Hvis det er en sag, som er blevet delt med dig, så vil ikonet for deling være grået ud. Hvis du peger på del-ikonet, vil du se, hvem der har delt sagen med dig. Hvis du ikke har fået tilladelse til at ændre sagens indhold, vil alle ikoner være grået ud.
