Skip to main content

BriefCam administratorvejledning

Brugerdata og -sikkerhed

Senest opdateret: Anslået læsetid: 2 min.
Version2025r1
SprogDansk

Typer af brugere og legitimationsoplysninger

  • BriefCam interne brugere – Disse brugere bliver oprettet og vedligeholdt af Administrator. De har tilladelse til at logge på og arbejde med web-klienten og API.

  • BriefCam Administratorbruger – Administratoren administrerer brugertilladelser og kameragodkendelser for BriefCambrugere og AD-importerede brugere.

  • BriefCam Active Directory (AD)-brugere – Disse brugere oprettes og vedligeholdes af AD-administratoren. Brugere og grupper er synkroniseret for BriefCamat kunne anvende tilladelser. Kameratilladelser tildeles af BriefCamadministratoren.

  • BriefCam SAML-brugere – Disse brugere bliver oprettet og vedligeholdt af SAML-godkendelsesudbyderen.

  • VMS-legitimationsoplysninger – Disse legitimationsoplysninger bruges til at få adgang til videoer på et VMS (Video Management System).

  • AD-legitimationsoplysninger – Disse legitimationsoplysninger bruges til at læse listen over brugere og grupper fra AD-serveren.

Begrænsede grupper

Som standard kan enhver bruger dele en sag, overvågningsliste eller regel med enhver anden bruger. Det betyder, BriefCamat brugeren henter listen med grupper eller brugere, som er defineret i, og som der kan vælges imellem.

Der er scenarier, som ikke giver brugerne mulighed for at se, at der eksisterer andre brugere, eller som kun giver brugerne mulighed for at se en del af de andre brugere.

I dette scenarie er der en konfiguration, hvor man først deaktiverer muligheden for, at en bruger kan se og vælge andre brugere, når vedkommende deler, og dernæst tillader, at brugeren kun ser en delmængde af de eksisterende brugere og grupper.

Når miljøindstillingen RestrictedGroupsSharing er angivet til sand, når en bruger prøver at dele, vil brugeren få en tom liste over brugere og grupper.

Når miljøindstillingen RestrictedGroupsSharingPolicies desuden definerer en liste over brugere og deres og kun deres AllowedUsersbrugereAllowedGroups, vil disse brugere have tilladelse til at dele og se andre brugere, men kun fra de tilladte brugere og grupper.

I eksemplet nedenfor Thorkan brugeren dele en sag, men kun med brugere og Batmanog Supermankun med brugere, der tilhører grupperne: Everyoneog .Avengers

RestrictedGroupsSharing settings.png