Synkronisering af kameraer med VMS
Når de kameraer, der er defineret i, ikke BriefCam er synkroniseret med kameraerne i VMS-systemet, kan du synkronisere dem. Synkronisering af kameraer er nødvendigt, når du ændrer et kameras navn, id, koordinater, logiske sti eller tidszone.
Bemærk
Synkronisering af kameraer sker via BriefCam klienten (https:// [server name or IP address]/app) ved hjælp af administrator-legitimationsoplysninger. Dette er det første trin i fletningen BriefCam Administrator Console ind i BriefCam klienten.
Bemærk
Hvis et kamera flyttes fra en VMS til en anden, vil synkroniseringen ikke virke. I dette scenarie skal du genaktivere kameraet.
Sådan synkroniseres de kameraer, der er defineret i, BriefCam med ændringer, der er foretaget i VMS'en:
Log på BriefCam webklienten:
Gå til din BriefCam webklient, som er placeret på:
https:// [server name or IP address]/app.Log på med dine administrator-legitimationsoplysninger. Du har defineret denne bruger for klassikeren BriefCam Administrator Console (
https:// [server name or IP address]/admin).
Find den VMS, du ønsker at synkronisere, ved at klikke på ikonet Sync to VMS (Synkroniser til VMS
).
Du vil nu synkronisere kameraer ved hjælp af en af følgende metoder:
Synkroniser et individuelt kamera ved at klikke på knappen Synkroniser.
Vælg flere kameraer og klik på knappen Synkroniser valgte.
Synkroniser alle kameraerne ved at klikke på knappen SYNKRONISER ALLE.

Du vil se en liste med alle de kameraer, der er blevet ændret siden sidste synkronisering.
Kameraer, der bliver vist på denne liste, vil opfylde et eller flere af disse kriterier:
Hvis BriefCam kameraet har samme navn som VMS-kameraet, men id'erne er forskellige. Når du klikker på Sync-knappen, vil VMS-id overskrive BriefCam-id.
Hvis BriefCam kameraet har samme ID som VMS-kameraet, men navnene er forskellige. Når du klikker på knappen Synkroniseringsnavn, vil VMS-navnet overskrive BriefCam-navnet.
Navnet og id'et er det samme, men yderligere kameraoplysninger er forskellige. I så fald vil informationsknappen blive vist med gult. Klik på knappen for at se forskellene.
Der er en uoverensstemmelse mellem navn og id. I så fald skal du tjekke kameraet i VMS-systemet.
VMS-systemet har nogle få navne med samme id. BriefCam Understøtter ikke duplikering af navne i den samme mappe.
Ved at synkronisere navnet eller id'et vil alle yderligere oplysninger, for eksempel logisk sti, koordinater og tidszone, blive overskrevet i BriefCam. Hvis den BriefCam indeholder manuelt tilføjede oplysninger, og VMS-systemet ikke gør det, vil værdien NULL fra VMS-systemet under synkroniseringen ikke overskrive oplysningerne i BriefCam.
Hvis der findes flere id'er for det samme kamera, vil der blive vist en rulleliste, hvor du først skal vælge det relevante id.

Du kan eksportere listen med kameraer, der bliver vist i synkroniseringstabellen, ved at klikke på knappen Eksporter CSV.
Bemærk, at det kan tage nogle få sekunder, før synkroniseringen er fuldført.
Synkroniseringen fungerer på følgende måde:
For aktiverede kameraer, hvis kameraet var deaktiveret eller fjernet i VMS-systemet, vil kameraet være deaktiveret i BriefCam.
For ikke-aktiverede kameraer vil kameraet ikke blive vist på listen over kameraer i BriefCam.
Hvis du klikker på synkroniseringsknappen, mens en tidligere synkronisering stadig kører (fordi skærmen blev opdateret), vil der blive foretaget to anmodninger samtidig. Den viste status vil være status for den seneste anmodning.
Hvis synkroniseringen tager mere end fem minutter (på grund af mange kameraer), vil synkroniseringsangivelsen muligvis ikke blive vist, men synkroniseringsprocessen vil blive vist i logfilerne.
Synkroniseringen vil mislykkes, hvis ikke alle kameranavne er unikke.