Synkronisering af kameraer med VMS
Sådan synkroniseres de kameraer, der er defineret i, BriefCam med ændringer, der er foretaget i VMS'en:
Klik på zoom-ikonet (
) til højre for navnet på en mappe (VMS-server) og vælg indstillingen Synkroniser til VMS.
Bemærk, at det kan tage nogle få sekunder, før synkroniseringen er fuldført.
Når der er foretaget ændringer i VMS-systemet, skal du klikke på knappen Synkroniser til VMS, BriefCam:
Opdaterer kameranavn, tidszone og sti ud fra definitionen i VMS.
Deaktiverer de kameraer, der blev fjernet fra VMS.
Opdaterer kolonnen Sidst ændret på skærmen Kameraadministration.
Tilsidesætter eventuelle manuelt tilføjede koordinater.
Klik på synkroniseringsstatus for at se synkroniseringsresultaterne, herunder de synkroniserede kameraer, de deaktiverede kameraer og andre opdateringer.

Synkroniseringen fungerer på følgende måde:
For aktiverede kameraer vil kameraet være deaktiveret i BriefCam, hvis kameraet var deaktiveret eller fjernet i VMS-systemet.
For ikke-aktiverede kameraer vil kameraet ikke blive vist på kameralisten i BriefCam, hvis kameraet blev deaktiveret eller fjernet i VMS-systemet.
Hvis synkroniseringen kører, og du navigerer væk fra og tilbage til skærmen Kameraadministration, vil du ikke se synkroniseringsikonerne, selv om synkroniseringen måske stadig kører i baggrunden. (Synkroniseringsprocessen vil blive vist i logfilerne).
Hvis du klikker på synkroniseringsknappen, mens en tidligere synkronisering stadig kører (fordi skærmen blev opdateret), vil der blive foretaget to anmodninger samtidig. Den viste status vil være status for den seneste anmodning.
Hvis synkroniseringen tager mere end fem minutter (på grund af mange kameraer), vil synkroniseringsangivelsen muligvis ikke blive vist, men synkroniseringsprocessen vil blive vist i logfilerne.
Synkroniseringen vil mislykkes, hvis ikke alle kameranavne er unikke.