Skip to main content

BriefCam administratorvejledning

Sessionstimeout Og Spærring Af Brugere

Senest opdateret: Anslået læsetid: 1 min.
Version2024r2
SprogDansk

Sessionstimeout

Brugere bliver automatisk logget af, hvis der ikke er registreret aktivitet i 20 minutter (pr. maskine). Dette minimerer muligheden for, at andre kan se eller tilgå systemet, når en bruger glemmer at logge af. Derudover vil dette frigive sessionen, så andre kan logge på, hvis licenserne er begrænsede.

Du kan ændre standardindstillingen på 20 minutter i miljøet Session.InactiveSessionMinutes . Intervallet for denne indstilling er mindst 1 og højst 34560 minutter (24 dage).

You can also change the length of time (in seconds) that a warning will be shown to the user before they are logged out. This is set in the Session.InactiveSessionWarning environment setting.

inactive sessions.png

Spærring af brugere

If there are several unsuccessful attempts made to log intoBriefCam, you can configure BriefCam to lock out the user, including the administrator users. This is done using the EnableLockUser environment setting, which by default is set to false. The number of permitted login attempts is set to five and can be changed using the LoginAttemptsBeforeUserLockout environment setting.

Der er yderligere indstillinger, som du kan bruge til yderligere at konfigurere, hvordan og hvornår brugere bliver spærret:

  • ResetUserLoginAttemptsCountInMinutes – Tid (i minutter), der er forløbet siden det sidste falske forsøg før nulstilling af antallet af logonforsøg. Standard er 30.

  • UserLockoutByIP – Bestemmer om brugeren skal spærres ud fra IP-adresse. Som standard er denne indstilling sat til falsk.

  • UserLockoutDurationInMinutes – Hvor længe (i minutter) en bruger er spærret.