Synchronizace kamer se systémem VMS
Synchronizace kamer definovaných v BriefCam aplikaci se změnami provedenými v systému VMS:
Klikněte na ikonu zoomu (
) vpravo od názvu adresáře (serveru VMS) a vyberte možnost Synchronizovat do systému VMS.
Synchronizace může několik sekund trvat.
Po provedení změn v systému VMS kliknete na tlačítko Synchronizovat do systému VMS,BriefCam:
Aktualizuje název kamery, časové pásmo a cestu na základě definice v systému VMS.
Vypne kamery, které byly odebrány ze systému VMS.
Aktualizuje sloupec Poslední úprava na obrazovce Správa kamer.
Přepíše všechny ručně přidané souřadnice.
Kliknutím na stav synchronizace zobrazíte výsledky synchronizace včetně synchronizovaných kamer, vypnutých kamer a dalších aktualizací.

Chování synchronizace je následující:
Pokud byla aktivovaná kamera v systému VMS zakázána nebo odstraněna, bude kamera v systému BriefCam zakázána.
Pokud byla kamera v systému VMS zakázána nebo odstraněna, v případě neaktivovaných kamer se kamera v seznamu kamer v systému BriefCam nezobrazí.
Pokud je synchronizace spuštěna a vy přejdete ven a zpět na obrazovku Správa kamer, neuvidíte ikony synchronizace, i když v zákulisí může být synchronizace stále spuštěna. (Proces synchronizace se zobrazí v souborech protokolu.)
Pokud kliknete na tlačítko synchronizace v době, kdy předchozí synchronizace stále běží (protože obrazovka byla obnovena), dojde k dvěma žádostem současně. Zobrazený stav bude stavem posledního požadavku.
Pokud synchronizace trvá déle než pět minut (kvůli mnoha kamerám), indikace synchronizace se nemusí zobrazit, ale proces synchronizace se zobrazí v souborech protokolu.
Synchronizace se nezdaří, pokud nebudou všechny názvy kamer jedinečné.